Menu Menu

Kvickly

Kvickly - byens slagter, bager og varehus

Selv om Kvickly er et stort varehus, sætter chefen en ære i at yde god og personlig service. Kvickly har en af varehuskædens største bagerafdelinger i landet, og man kan vist godt kalde det butikkens visitkort.

Desuden har vi en velassorteret slagterafdeling med varer, der afspejler den lokale efterspørgsel – eksempelvis sælger Kvickly i Struer masser af Venøbøf, gyros og pindebøf, siger varehuschef Kenneth Præstekjær. Han tilføjer, at god og personlig service – gerne ledsaget af et smil på læben – aldrig går af mode i Kvickly.

Vi er til for at hjælpe kunderne, og vi gør eksempelvis meget ud af, at kunderne ikke møder tomme hylder – tingene skal være i orden og på plads, uanset om kunden går efter lækre delikatesser eller ugens tilbud på bleer. Kvickly vil være den bedste arbejdsplads i Struer. Derfor arbejder vi efter devicen om at glade medarbejdere giver glade kunder. Det skal være fedt at komme på arbejde.

Der er højt til loftet og plads til at joke internt. Det kan mærkes på stemningen i varehuset. Kvickly er en del af Coop - fællesskabet og Kvickly i Struer har mange medlemmer. Vi har hver uge mange tilbud til vores medlemmer og som medlem kan blive en del af vores egen bank – Coop bank! D

en interesse, kunderne viser Kvickly via deres medlemsskab, kan vi godt lide at kvittere ved at bakke op om mange lokale initiativer og aktiviteter samt lytte til gode råd fra vores kunder. Kvickly prøver hele tiden at forbedre sig ud fra kundernes ris og ros.

Kvickly
Se Mere Her