Menu Menu

Meny Struer

Meny byder på mad til hverdag og fest Mens de landsdækkende tv-reklamer sætter fokus på delikatesserne, slår den lokale Meny et slag for helheden

Meny har nemlig også et stort discountprogram. Hos Meny kan du få det hele – lige fra gode oste, frisk fisk, lækkert kød og spændende delikatesser til et stort udvalg af discountvarer, siger indehaver Carsten Mortensen. Især det sidste budskab vil han gerne have bredere ud i Struer, for det er ikke noget, de landsdækkende tv-reklamer omtaler.

Når man køber ind hos Meny, kan kunden finde både de hurtige og billige løsninger til mad i hverdagen og de mere raffinerede til for eksempel weekenden eller festen, forklarer Carsten Mortensen, der tilføjer, at den store vinafdeling gerne leverer vin, øl og vand til festen, hvor man roligt kan bestille rigeligt hjem, for Meny tager gerne de drikkevarer, der måtte være i overskud, retur.

Faglig rådgivning og inspiration fra slagteren er et sidste argument, Meny- ejeren gerne vil have med, for det kan være rart med et par tips til madlavningen, så det hele ikke bliver for kedeligt.

Meny Struer
Se Mere Her