Menu Menu

Herreværk

Lars Pedersen er gået fra at være indehaver af den selvstændige butik Herreværk til at blive franchiseejer af Tøjeksperten i Struer. Butikken rummer nu det bedste fra begge verdener – og er blevet tre gange så stor. En af Struers kendte herretøjsbutikker er blevet tre gange større, den er flyttet til Østergade 10 og tilbyder nu et endnu skarpere og endnu mere inspirerende produktudvalg end tidligere.

Navnet er ændret til Herreværk  / Tøjeksperten, hvilket understreger konceptet. Vi er en del af Tøjekspert - kæden og kan tilbyde kædens mange fordele: Landsdækkende bytteservice, markedsføring, konkurrencedygtige priser og gavekortordning. Samtidig har vi fået lov til at fastholde butikkens rå New Yorker - stil og unikke oplevelsesunivers med alt, hvad hjertet kan begære til mænd i alle aldre, forklarer Lars Pedersen, der servicerer kunderne i butikken sammen med to medarbejdere. Sortimentet tæller sko, tasker, tøj fra inderst til yderst, men også andre varer til mænd såsom Chilli Claus’ nye bog, designprodukter – eksempelvis en cool brandslukker - samt delikatesser målrettet herrer.

Herreværk  / Tøjeksperten ynder desuden at arrangere forskellige events for herrerne – eksempelvis whiskysmagning. I dag handler detailhandel ikke blot om at have de rigtige mærker og et spændende sortiment - vi skal også give kunden en oplevelse, som han ikke kan få ved at gå på nettet og shoppe, slutter Lars Pedersen

Herreværk
Se Mere Her