Menu Menu

Kop og Kande

Kop & Kande med lokal profil Kop & Kande har et bredt udvalg inden for gaveartikler, isenkram, køkkenmaskiner, glas og stel.

Kop & Kande i Struer er en selvstændig isenkram-butik, der samtidig er medlem af den landsdækkende kæde af samme navn, hvilket indebærer en række fordele. ”Fordelen ved kædesamarbejdet er f.eks. landsdækkende bytteservice, gavekort og tilgodebeviser, der kan bruges i hele Danmark. Samtidig har vi også fælles markedsføring. Men vi er også en selvstændig butik, hvor vi selv kan sammensætte en del af sortimentet ud fra vores viden om kundegrundlaget her på egnen,” fortæller indehaveren og tilføjer, at der kommer flere og flere varer, som man ikke finder i alle Kop & Kande-butikker.

Kop & Kande er kendt for altid at have mange gode tilbud, og dem er der bestemt ikke blevet færre af, siden Kop & Kande i Struer for nylig har udvidet med 100 kvadratmeter ekstra butiksareal, der bringer det samlede areal op på 300 kvadratmeter.

Der er altid kaffe på kanden, og blandt de nye tilbud finder man slibning af knive. ”Vi lægger stor vægt på, at kunderne altid møder et venligt, servicemindet og faguddannet personale hos os,” siger indehaveren

Se Mere Her