Menu Menu

Thiele

Thiele har øje for lokalsamfundet Brillehuset Thiele har etableret sig i Struer.

Personalet er det samme, men der er et nyt navn på facaden hos optikeren på adressen Vestergade 2 i Struer. Den tidligere Profil Optik-butik er blevet til Thiele.

Det er stadig optiker Claus Thunø og medarbejder Marianne Nielsen, der betjener kunderne. Thiele i Struer ejes af Claus Thunø sammen med de tre indehavere af Thiele i Holstebro. Det er to selvstændige butikker, der kan trække på hinandens ressourcer, når det gavner. ”De enkelte Thiele-butikker har en høj grad af selvstændighed.

Vi er ikke styret fra centralt hold. Det betyder blandt andet, at vi kan støtte lokalsamfundet ved at deltage i handelsarrangementer og være sponsor for foreninger. Vi har en stor grad af selvbestemmelse,” siger butikschef Claus Thunø.

Claus Thunø har frihed til f.eks. at indkøbe de brillestel, som han finder mest interessante og bedst egnede til de lokale kunder. Thiele sælger briller i alle prisklasser og fører de kendte mærker. Glasset er fra tyske Rodenstock. Thiele er Danmarks ældste optikerkæde. Her er kunden i centrum – også når brillen er købt.

Se Mere Her