Menu Menu

Profil Optik

Profil Optik - fede briller, lækre ure og smukke smykker Hos Profil Optik i Østergade ser man ikke bare godt ud af øjnene... Lad dig ikke narre -

Profil Optik er meget mere end et par nye briller og et godt syn. Profil Optik er også din specialbutik, uanset om der er tale om ure i modens trends og tendenser, eller det eksklusive kvalitetsur for livet. Profil Optik udfører også reparationer og service af ure.

Vores team består af urmagere, med mange års erfaring og et højt fagligt og håndværksmæssigt niveau. I afdelingen for smykker er der altid nyt til den kvalitetsbevidste og moderne kvinde eller mand.

Det er hos Profil Optik, man finder den klassiske perlekæde eller diskrete fingerring til den modne kvinde på en stor, rund mærkedag, men også stedet hvor man aldrig går galt i byen, når der skal købes en konfirmations- eller studentergave til den unge pige eller kvinde, der hurtigt vil ændre smag og stil med alderen. Hos Profil Optik finder man også det helt rigtige udvalg af forlovelses- og vielsesringe.

Profil Optik
Se Mere Her