Menu Menu

Tinsoldaten

Lækkert tøj og interiør til de yngste

Tinsoldaten sælger børnetøj til de yngste med vægt på god kvalitet. Navnet er det samme, men ellers blev der vendt op og ned på mange ting, da Liselotte Døj og Kasper Frøsig i foråret 2016 overtog børnetøjsbutikken Tinsoldaten i Østergade i Struer.

De valgte blandt andet at koncentrere sig om tøj og interiør til børn fra 0 til 6 år, med et helt nyt koncept, hvor kvalitet er i højsædet. Derudover er Tinsoldaten det eneste sted i byen, hvor man finder et stort udvalg af bl.a. sengetøj og sengerande, samt service og bamser til de mindste. ”Vi lægger stor vægt på høj kvalitet, og nogle af vores mærker tilhører det eksklusive børnetøj, der ligger i den lidt dyrere ende. Vi har noget for alle - vi ønsker blot ikke at gå på kompromis med kvaliteten,” siger Kasper Frøsig.

Tinsoldaten – der på nettet markedsfører sig som tinsoldat.dk – har kunder fra et stort område til den fysiske butik. Den er indrettet med både amme- og pusleplads samt et legehjørne og gratis kaffe, så børnefamilierne kan få dækket de behov, der måtte opstå. Faciliteterne kan i øvrigt bruges, selv om man ikke skal købe noget. Det er næsten udelukkende danske brands, der sælges i Tinsoldaten.

Tinsoldaten
Se Mere Her