Menu Menu

Humlum Kjoleforretning

Humlum Kjoleforretning tiltrækker kunder fra hele landet Kvinder fra alle dele af Danmark farter til Humlum, når der skal investeres i det store festskrud.

I Humlum Kjoleforretning står indehaver Marianne Bredal – fjerde generation i butikkens historie – klar til at hjælpe kunderne med råd og vejledning.

Hun og hendes personale lægger stor vægt på gammeldags dyder som god service og faglighed. Det er efterhånden ved få lejligheder i livet, at vi trækker i de lange festkjoler, så mange kunder føler sig lidt på bar bund, når de skal vælge. Her træder vi til med vores lange erfaring og faglige viden om pasform, farver og snit.

Vi har også stadig en systue tilknyttet, så hvis der er behov for tilretning af kjolen, sørger vi også for det, forklarer Marianne Bredal, der tilføjer, at Humlum Kjoleforretning desuden er stærk, når det gælder hverdagstøj. Vi er nok mest kendt for galla- og brudekjolerne, men vi har faktisk et bredt udvalg af mode til alle lejligheder – og i størrelse 34 - 56.

Brudekjoler fører vi op i størrelse 62, siger indehaveren af den traditionsrige dametøjsbutik. Humlum Kjoleforretning fører et sortiment bestående af omkring 25 kendte danske - og udenlandske mærker.

Humlum Kjoleforretning
Se Mere Her