Menu Menu

Bageren På Ølbyvej

Back to basics hos Bageren på Ølbyvej

Et hit hos Bageren på Ølbyvej er de langtidshævede brød fra stenovn. Det, der kendetegner mit bageri, er produktion af godt, gammeldags håndværk, fastslår Michael Bek Madsen. Han uddyber med at fortælle, at bageriet sætter en ære i at bage langtidshævede brød bagt i stenovn. Det giver mere smag, mere bid og sprød skorpe. Og det resultat kommer Michael Bek Madsen ikke sovende til. Mens hovedparten af landsdelen sover, står bagermesteren i bageriet for at være klar med friskbagte produkter på hylderne, når butikken åbner hver dag - 363 dage om året - kl 6.00

Michael Bek Madsen overtog Bageren på Ølbyvej for 3½ år siden og har siden da fornyet sortimentet, så der ud over det gode brød også sælges et stort sortiment af kager. Her henter vi inspiration i det, der er oppe i tiden. For eksempel kunne vi overraske kunderne med tivolikager, ligesom i Den store Bagedyst, Støt brysterne kager, samt andre gode initiativer fra medierne som kunderne tager rigtigt godt imod. Vi vil jo gerne vise at det ikke kun er i fjernsynet og i København at de kan lave sådan nogle kager, siger Michael Bek Madsen.

Kunderne i Struer og omegn kan tage sortimentet i nærmere øjensyn og mærke duften i butikken hos Bageren på Ølbyvej 31A i Struer.

Se Mere Her