Menu Menu

Hyldeblomsten

Hos Hyldeblomsten finder kunderne blomster til alle livets lejligheder. Anette Hyldal Pedersen, blomsterdekoratør og indehaver af Hyldeblomsten i Struer, holder af at videreudvikle butikkens koncept.

Vi forsøger at differentiere os ved at præsentere en blomsterbutik med et alsidigt sortiment – selvfølgelig med et stort udvalg af blomster og planter, men også med spændende gaveartikler og specialiteter, siger Anette Hyldal Pedersen, der ser et voksende marked for delikatesser, vin, special - øl og chokolade.

Delikatesserne sælger vi som gaver, som lidt ekstra godt i en gavekurv eller sammen med en blomst, fortæller Anette Hyldal Pedersen. Hyldeblomsten er med i Interflora-kæden, hvilket blandt andet betyder, at Hyldeblomsten kan ekspedere ordrer fra hele verden. Anette Hyldal har to blomsterdekoratøruddannede medarbejdere, der sammen med ejeren deltager i faglige kurser og videreuddannelse. Kvalitet er et nøgleord for os – både når det gælder blomsterne og den service, vi leverer, konstaterer Anette Hyldal Pedersen.

Se Mere Her